Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

ARRIVA BIKE ODOVZDAJTE NA URČENÉ STANICE A SKONTROLUJTE ZÁMOK

aktualita_arriva

Všetkým používateľom Arriva Bike v Senci pripomíname, že požičané Arriva Biky musia vrátiť na určené virtuálne stanice. A pred odovzdaním bicykla je nutné skontrolovať, či je zámok skutočne uzamknutý. Pravidelne sa stáva, že je bicykel nesprávne zamknutý a tak je stále evidovaný na meno toho, kto si ho požičal a nesprávne zamkol.

 

POŽIČANIE BICYKLA:

Prenájom bicyklov arriva.bike je možný prostredníctvom mobilnej aplikácie nextbike by TIER. Naraz si môžete požičať maximálne 4 bicykle. Za účelom prenájmu naskenujte QR kód na zadnom kolese bicykla alebo zadajte číslo bicykla do mobilnej aplikácie. Zámok sa otvorí automaticky.

 

POČAS JAZDY:

Vypožičaný bicykel nie je viditeľný na mape, ani jeho trasa. Arriva.bike chráni vaše súkromie.

VRÁTENIE BICYKLA:

Bicykle môžu byť vrátené iba na oficiálnych stanovištiach v rámci mesta Senec – vrátenie mimo stanovíšť je spoplatnené 25 €, ktoré sa sťahujú automaticky z platobnej karty.

UZAMKNUTIE BICYKLA A UKONČENIE PRENÁJMU:

Za účelom vrátenia bicykla uzamknite bicykel na niektorom z 12 virtuálnych stanovíšť stlačením modrého zámku na zadnom kolese bicykla smerom dole. Až po uzatvorení sa zastaví časomiera výpožičky.

Brožúrky BIKESHARINGU sú k dispozícii:

vo vestibule Mestského úradu v Senci

vo vestibule MsKS Senci

v TIKu – Správa cestovného ruchu Senec (Múzeum)