Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

ČLENSTVO MESTA V SIETI „BUDOVANIE EURÓPY S MIESTNYMI ZASTUPITEĽMI“

aktualita_barkova1

Keď v januári poslankyňa MsZ Iveta Barková oslovila vedenie mesta a priblížila iniciatívu BELC (Building Europe with Local Councillors – Budovanie Európy s miestnymi zastupiteľmi), mesto zistilo ďalšie podrobnosti potrebné pre zapojenie sa.

Na stretnutí 30. januára sa primátor Pavol Kvál, viceprimátor Juraj Gubáni a splnomocnenec Gábor Klenovics s poslankyňou Barkovou zhodli, že je to zaujímavá iniciatíva a mesto sa do nej zapojí.

A preto, že každú samosprávu môže zastupovať len jedna osoba, dohodli sa, že členkou za mesto Senec bude práve Iveta Barková.

Po stretnutí podpísali všetky potrebné dokumenty s tým, že mesto určilo aj styčného úradníka – partnera projektu, Gábora Klenovicsa.

14. februára nám Európska komisia e-mailom oznámila, že prijala žiadosť stať sa jej partnerom pri komunikácii o EÚ na miestnej úrovni a za člena siete Budovanie Európy s miestnymi zastupiteľmi prijala Ivetu Barkovú.

Pani poslankyni prajeme veľa úspechov v BELC a úspešné zastupovanie mesta Senec v Európskej únii.

Galéria