Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

DAJME ŠANCU ZELENI VYRÁSŤ

fb04

Na Sokolskej sa podarilo prerobiť verejné priestranstvo – máme nové ihrisko, vodozádržné opatrenia, nové vysadené stromy a tiež vysiatu trávu. Námestie 1. mája je tiež vynovené a na viacerých miestach je vysiata tráva a zasadená zeleň.

Aj keď nás možno láka využívať ihrisko a priľahlé plochy už teraz, buďme ohľaduplní voči zeleni. Vysiata tráva potrebuje čas, aby vyrástla. Nové stromy a kríky tiež potrebujú, aby sa zakorenili. V tomto čase je aj na týchto miestach mokrá zem, tak prosíme všetkých, aby využívali chodníky a spevnené plochy. Okrem toho, že pomôžeme zeleni, nebudeme mať zablatené topánky a nebudeme špinu roznášať napríklad do vchodov bytoviek.

Skrášľujeme priestory mesta, potrebujeme však aj vašu pomoc. Vašu trpezlivosť voči zeleni, ktorej nejaký čas trvá, kým vyrastie. A tiež spolupatričnosť – verejné priestranstvá si chráňme, aby nám dlho slúžili. Je to predsa prostredie, v ktorom tu spoločne žijeme.

Galéria