Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

DFS Slnečnica hľadá mladých muzikantov

aktualita_slnecnica

Hrať na hudobnom nástroji v detskom folklórnom súbore je ako ísť na dobrodružnú cestu do sveta hudby, kde každá pieseň a každý tanec má svoj vlastný príbeh. Môžete svojím nástrojom vykúzliť nádherné melódie tradičných piesní našich predkov.

Keď sa pridáte do folklórneho súboru, naučíte sa nie len ako z nástroja vyčarovať krásne zvuky, ale aj ako spolupracovať s kamarátmi, aby ste spolu vytvorili úžasnú hudbu. Je to trochu ako byť členom supertímu, kde každý má svoju špeciálnu schopnosť – ale namiesto toho máte hudobné nástroje a vašou misiou je rozveseliť ľudí okolo seba.

V detskom folklórnom súbore sa tiež môžete naučiť veľa zaujímavých vecí o našej kultúre a histórii, spoznať nových priateľov a zdieľať s nimi zábavu pri spoločných vystúpeniach. Je to ako byť časťou veľkej rodiny, kde každý má svoje miesto a spoločne vytvárate niečo krásne, čo rozjasní dni nielen vám, ale aj všetkým, ktorí vašu hudbu počúvajú

Hľadáme detských muzikantov do detskej ľudovej hudby Slnečnica.

Pridaj sa k nám!

Kontakt: 0905 266 842

dfsslnecnica@gmail.com

https://www.facebook.com/dfsSLNECNICAsenec

Galéria