Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

FAŠIANGOVÉ PREDSTAVENIE PLNÉ MASIEK

DSC_1233

V Základnej škole Alberta Molnára Szenciho sa lúčili s fašiangami vzrušujúcim a farebným podujatím. Navštívilo ich divadelné zoskupenie Kutttyomfitty, žiaci 1. stupňa sa zúčastnili na predstavení „Paprika Jancsi alebo nie!“. Predstavenie vychádza z medzinárodne známeho príbehu o Lászlovi Vitézovi, Gašparkovi alebo Pulcinellovi. Deti sa pred prestavením obliekli do masiek, čo im umožnilo stať sa hravou súčasťou rozprávkového sveta, nielen ako diváci, ale aj ako aktívni účastníci. Pomáhali Paprike Moncsi a spevom ju povzbudzovali.

Aj žiaci vyšších ročníkov sa zapojili do fašiangového podujatia. Takéto podujatia podporujú budovanie vzťahov medzi žiakmi a interakciu medzi rôznymi vekovými skupinami.

Hry na zručnosti organizované študentským parlamentom na dvore a v telocvični poskytli žiakom vynikajúcu príležitosť na aktívne a zážitkové hranie, ktoré rozvíja nielen fyzické, ale aj duševné a sociálne zručnosti, zatiaľ čo sa žiaci dobre bavia.

Galéria