Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

FAŠIANGY NA KYSUCKEJ V TRIEDACH ZŠ TAJOVSKÉHO

ŠKD ZŠ Kysucká

Počas fašiangového obdobia deti veľmi radi predvádzajú na karnevale masky. Na Kysuckej, kde sú aj prváci zo ZŠ J. G. Tajovského, si 5 oddelení prekrásne vyzdobilo triedy, upravili lavice a stoly. Z interaktívnych tabúľ znela hudba. Ochotní a šikovní rodičia napiekli dobroty a pani vychovávateľky zabezpečili pitie.

 

V 1.E si najprv pripili nealkoholickými nápojmi a potom deti súťažili. Víťazi dostali odmenu a všetci spoločne tancovali a ochutnávali napečené dobroty. Čas ubiehal veľmi rýchlo, veď je to tak vždy, ak sa niekde dobre cítime.

Poslednou časťou karnevalového popoludnia bolo vyhodnotenie masiek, zvlášť sa hodnotili dievčatká a zvlášť chlapci. Odmenu dostal každý a víťazi ešte niečo navyše. Čas ubehol ako voda, deti nechceli ísť ani domov.

Chválime deti, že si po sebe aj upratali. Spokojní boli všetci prváci zo všetkých oddelení, za čo ďakujeme aj pani učiteľkám.

Tieto radosti si treba vychutnať, pretože od 14.2. už bude pôstne obdobie, kedy sa takéto oslavy podľa tradície neorganizujú.

Text a foto: MonSkov