Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

MEDZINÁRODNÝ BASKETBALOVÝ TURNAJ LSC

Medzinárodný basketbalový turnaj

13.-15.9. sa v telocvični pri ZŠ Szencziho sa konal Medzinárodný basketbalový turnaj Levy Senec pod záštitou primátora mesta Senec, ktorý usporiadal domáci tím Levy Senec.

Pozvanie na turnaj prijali nasledovné tímy:

– KK Stará Pazova (SRB)

– BKM Iskra Svit (SVK)

– ŠBK Junior Levice (SVK)

– MBK Karlovka Bratislava (SVK)

– ŠINTER Bratislava (SVK)

– Levy Senec (SVK)

Tímy boli rozdelené do 2 skupín, v ktorých sa odohrali zápasy každý s každým. Nasledovali súboje o umiestnenie tímov umiestnených v skupinách na 3. miestach. Dva semifinálové zápasy rozhodli, že o zlaté medaily bojovali BKM Iskra Svit a MBK Karlovka.

Záverečného vyhodnotenia sa za mesto Senec zúčastnil poslanec MsZ a predseda Komisie športu pri MsZ Tomáš Mókoš. Prihovoril sa zúčastneným tímom, vyzdvihol športovú úroveň zápasov a vyslovil tiež nádej, že o rok bude Medzinárodný basketbalový turnaj pokračovať. Tomáš Mókoš odovzdal medaily a ocenil MVP hráčov.

Ocenení MVP hráči jednotlivých tímov:

KK Stará Pazova – Ivan Čmelík

BKM Iskra Svit – Peter Kromka

ŠINTER Bratislava – Anton Lazík

MBK Karlovka – Leo Štefanovský

Levy Senec – Tobias Kalečík

ŠBK Junior Levice – David Vrba

Konečné poradie tímov:

1. miesto MBK Karlovka Bratislava

2. miesto BKM Iskra Svit

3. miesto ŠINTER BAsket

4. miesto Levy Senec

5. miesto KK Stará Pazova

6. miesto ŠBK Junior Levice

Všetkým zúčastneným tímom patrí veľké poďakovanie a prianie výbornú sezónu 2024-2025, ktorá práve v týchto dňoch začína.

Ďakujeme mestu Senec, primátorovi Ing. Pavlovi Kválovi, pod záštitou ktorého sa turnaj odohrával a okrem finančnej podpory dostali ocenení hráči aj spomienkové predmety. Veľká vďaka ZŠ s VJM A. M. Szencziho a riaditeľke Monike Matus, lebo bez možnosti využívať telocvičňu na tréningy a zápasy by sa nám nepodarilo zorganizovať takýto skvelý turnaj. V neposlednom rade obrovské ďakujeme patrí rodičom, starým rodičom, našim podporovateľom a dobrovoľníkom, lebo ich pomoc je neoceniteľná a nenahraditeľná. Sme hrdí, že vás máme.

GR

Galéria