Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

MESTO ZVYŠUJE KAPACITU ZÁKLADNEJ ŠKOLY MLYNSKÁ

Akt-zvysovanie-kapacit

Dielo s názvom „Zvýšenie kapacity ZŠ Mlynská v Senci“ pozostáva zo 4 samostatných častí – stavebných objektov:

Na prízemí v pavilóne C sme vytvorili 2 odborné učebne – počítačovú a dielňu. Podarilo sa ich ukončiť a odovzdať ešte v decembri.

Dve pôvodne odborné učebne sme prerobili na kmeňové triedy – vytvorilo sa 58 nových miest pre žiakov základnej školy. Zariadenie a vybavenie sa presunulo do odborných učební. Nové kmeňové triedy majú kvalitu svetelného prostredia rovnakú ako ostatné kmeňové triedy, zatiaľ čo novovytvorené odborné triedy spĺňajú svetlotechniku pre odborné učebne z dôvodu vyššieho osadenia okien a parapetu.

Zateplenie fasády – základná škola bola z väčšej časti zateplená okrem pavilónov C a čiastočne E. Tento týždeň sa dokončilo a odovzdalo zvyšné zateplenie, čím sa zlepšil vizuálny aj teplotechnický stav budovy.

Prístavba jedálne – rozširujeme kapacitu existujúcej jedálne na druhom poschodí. Aktuálna kapacita jedálne bola nepostačujúca a prístavbou bude zabezpečené plynulé stravovanie pre žiakov a personál. Plánované ukončenie prác a odovzdanie rozšírenej jedálne bude v auguste tak, aby sa mohla väčšia jedáleň používať už od začiatku nového školského roka. Priestor bude možné využívať aj samostatne mimo prevádzky školy cez samostatný vstup zo severnej strany cez novovybudované schodisko a balkón.

Nové učebne, v ktorých sa už deti učia, prišiel skontrolovať primátor Pavol Kvál a dozrel aj na priebeh prác na rozširovanej jedálni.

 

Galéria