Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

NA LETNEJ SA POČAS PRÁZDNINOVÝCH VÍKENDOV MÔŽE STÁŤ LEN NA JEDNEJ STRANE ULICE

Indd-FB-Akt_modry_obrazok2

Po tom, čo na Letnej cez prázdninový víkend obojstranne parkujúce vozidlá zablokovali ulicu tak, že sa z nej stala vlastne jednosmerná ulica a takmer nebolo možné vyhnúť sa oproti idúcim vozidlám ani do vjazdov domov, mesto sa rozhodlo dočasne umiestniť dopravné značenie o zákaze zastavenia na jednej strane. Toto značenie bude v platnosti počas víkendov cez prázdniny, kedy je situácia skutočne neúnosná.

Aj do budúcnosti sa na tejto ulici počíta so zachovaním obojsmernej premávky a tiež so zaregulovaním, kde sa bude a kde nebude môcť vozidlo odstaviť tak, aby nevznikali také kolízne situácie, ako sa to stalo počas tohto leta.

Cesta nie je parkovisko, auto sa na nej môže odstaviť iba za podmienok, ktoré povoľuje zákon o cestnej premávke.

Buďme k sebe ohľaduplní, rešpektujme pravidlá cestnej premávky aj preto, aby sme neobmedzovali iných, aby sa všade, kam treba, vedeli dostať hasiči, sanitka, smetiari… Jednoducho, aby sa dalo bezpečne a včas dostať tam, kam všetci potrebujeme.