Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

NA MESTSKOM ÚRADE PREVENTÍVNE ZASADAL KRÍZOVÝ ŠTÁB

meteorologicka-vystraha-web

V súvislosti s výstrahami Slovenského hydrometeorologického ústavu pre výdatný dážď a silný vietor zasadal na Mestskom úrade v Senci krízový štáb, ktorý viedol primátor Pavol Kvál a zúčastnili sa ho zástupcovia Dobrovoľného hasičského zboru, Mestskej polície, útvaru výstavby a životného prostredia, útvaru verejnej zelene, údržby a čistenia mesta a tiež útvaru všeobecnej a vnútornej správy.

Zúčastnení sa dohodli na postupoch zásahov a prác v prípade, že počasie spôsobí škody v meste.

Vyzývame obyvateľov mesta, aby sledovali vývoj nepriaznivého počasia, zabezpečili si svoj majetok, ale hlavne, aby dbali o vlastnú bezpečnosť a bezpečnosť svojich najbližších.

Ako prevenciu môžete skontrolovať dažďové zvody na vašich domoch. A tiež uličné vpuste v okolí – ak je v nich len lístie a podobné menšie znečistenie, z kapacitných dôvodov vás prosíme o súčinnosť, aby ste nečistoty odstránili. Ak je znečistenie väčšie, napíšte nám na udrzba@senec.sk, aby mesto zabezpečilo ich vyčistenie.

V nutných prípadoch volajte Mestskú políciu na čísle 159. Zvážte, či ide naozaj o dôležitú informáciu, aby ste zbytočne linku nezaťažovali.