Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

NAŠI SKAUTI TÁBORILI V TREBICHAVE

IMG_5684

Aj tento rok sa uskutočnil skautský tábor 131. zboru Safari Senec. Táborisko bolo opäť v Trebichave rovnako ako minulý rok. Program bol pestrý ako pre malých, tak pre veľkých.

Mladší skauti, teda vĺčatá, mali tému Malého princa. Na táborisko ich dokonca jednu noc prišiel pozrieť pravý astronóm, ktorý im vysvetľoval, ako poznať, koľko je hodín podľa nočnej oblohy. Okrem toho sa naučili rozpoznať rôzne súhvezdia a planéty našej slnečnej sústavy.

Skautská časť bola na tému filmu Hunger Games. Skauti boli rozdelení do dvojíc. Každá dvojica predstavovala jeden kraj z dvanástich, za ktoré získavali body v jednotlivých hrách. Kraj s najviac bodmi bol na konci ocenení sladkosťami a inými odmenami. Program vyústil do jednej celodňovej hry, ktorá začala skoro ráno a končila až okolo desiatej večer. Hra bola zameraná na výdrž a stratégiu. Každú hodinu sa vykonávali aktivity. Každý rok je iný program, no niektoré skautské hry ostávajú.

Tak čo, uvidíme vás ďalší rok v našom zbore?

Ďakujeme za finančnú pomoc mestu Senec.

 

Jakub Šmátrala

Galéria