Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

ODMENILI SME ŠIKOVNÉ DETI

IMG-20240202-WA0002 (002)

Mesto Senec v rámci Európskeho týždňa mobility 2023 (ETM) vyhlásilo výtvarnú súťaž pre deti seneckých základných škôl.

Vo výtvarnej súťaži tvorili deti 3. ročníka na tému: Moja cesta do školy bez auta a deti 4. ročníka projekty na tému Šetri energiu.

Zo všetkých doručených prác boli vybrané výkresy, ktoré ste svojím hlasovaním podporili na facebooku. Práce detí, ktoré získali najviac „lajkov“ sme odmenili peknými cenami.

Ďakujeme všetkým deťom zo zapojených škôl ZŠ Tajovského, ZŠ Kysucká a ZŠ Mlynská za krásne a kreatívne výkresy, oceňujeme aj iniciatívu pani vychovávateľky Palkovej s kolegyňami zo ZŠ Tajovského, ktoré aktívne prispeli k vyhláseniu a organizácii súťaže. Chválime, že čoraz viac pedagogických aj nepedagogických pracovníkov aktívne vzdeláva deti a zaoberá sa osvetou tém ETM na školách.

Súčasne vás chceme vyzvať na aktívnu účasť a pomoc pri organizácii tohtoročnej kampane ETM v Senci.

Svoje nápady na aktivity a možnosti zapojenia formou účasti alebo pomoci pri organizácii posielajte do konca marca 2024 na mailovú adresu: musenec@senec.sk, do predmetu uveďte heslo ETM 2024.

Tešíme sa na spoluprácu!

 

Organizačný tím ETM

Galéria