Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

POSTUPNE UZAMYKÁME STOJISKÁ KONTAJNEROV

aktualita_uzamykanie_kontajnerov_januar1

Do konca januára budeme mať v meste uzamknuté ďalšie stojiská kontajnerov. 29. januára bude na rade stojisko za Mestským kultúrnym strediskom spolu so stojiskom za Heliosom a 31. januára sa uzamknú dve stojiská na ulici Jána Hollého.

V prípade, že ste fyzická osoba a našli ste si oznam na dverách bytového domu o uzamknutí stojiska a stále nemáte čip, môžete si ho vyzdvihnúť na referáte odpadového hospodárstva, v areáli zberného dvora na Železničnej ulici.

Čipy sú nekopírovateľné, aby sa predišlo ich zneužívaniu. V prípade ich straty nás neváhajte kontaktovať mailom: odpady@senec.sk.

Čipy sú zároveň priradené na jednotlivé stojiská a preto napríklad pôvodcov z adresy Turecká nepustia otvoriť stojisko na Hurbanovej ulici a naopak.

Každý vydaný čip zároveň poplatníkom nahrádza potrebu preukazovania sa občianskym preukazom na zberných dvoroch mesta a do budúcnosti sa doňho vedia nahrať aj iné prístupy.

Galéria