Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

PREDSTAVUJEME ÚTVAR VŠEOBECNEJ A VNÚTORNEJ SPRÁVY

utvary_informatori21

Útvar všeobecnej a vnútornej správy zabezpečuje a vykonáva všetky úkony súvisiace s obstaraním bežne dostupných tovarov a služieb. 

 

Vedúcou útvaru je Renáta Halahijová, ktorá vykonáva samostatnú účtovnícku prácu v útvare evidencie zásob, zabezpečuje nákup kancelárskeho materiálu, hygienických a čistiacich potrieb, pracovných odevov pre jednotlivé útvary mestského úradu a ďalších materiálov. Zabezpečuje a vykonáva všetky úkony súvisiace s obstaraním tovarov a služieb bežne dostupných na trhu prostredníctvom EKS potrebných na zabezpečenie plynulého chodu úradu. Vedie evidenciu príručného skladu kancelárskeho materiálu a čistiacich potrieb, komplexne zabezpečuje činnosti registratúrneho strediska na úseku správy registratúry zamestnávateľa v zmysle platného Registratúrneho poriadku, vedie evidenciu úradných pečiatok a ich rozdeľovanie pre jednotlivé organizačné zložky MsÚ, evidenciu výdaja kľúčov a ďalšie.

 

Referent vnútornej správy a civilnej obrany Ing. Michal Mrnka zabezpečuje administratívnu činnosť na úseku autodopravy, robí komplexné bilancovanie dodávok, nákupu a merania spotreby energie (elektrina, teplo, plyn) a vody a kontroluje ich racionálne využívanie. Zabezpečuje správu a údržbu budov vo vlastníctve mesta a zabezpečuje plnenie úloh civilnej ochrany v súlade s platnou právnou úpravou.

 

Najčastejšie však prídete do kontaktu s informátormi – Ladislavom Juhászom, Máriou Valentovou a Petrom Kolenom. Ich prácou je najmä informovanie občanov, prípadne právnických osôb alebo fyzických osôb, o príslušnosti vnútorných útvarov alebo konkrétnych zamestnancov na vybavovanie ich podnetov, dopytov alebo sťažností.

 

Na fotke zľava: L. Juhász, M. Valentová, R. Halahijová, M. Mrnka a P. Koleno / Foto: ZO