Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

PRÍĎ NA NOČNÚ CYKLOJAZDU, VYHODNOŤ S NAMI „DO PRÁCE NA BICYKLI“ A SÚŤAŽ S ARRIVA BIKE O ROČNÉ PREDPLATNÉ

0001-arriva

Nočná cyklojazda mestom Senec bude už tento piatok. Stretneme sa o 19:30 a spoločne vyhodnotíme kampaň „Do práce na bicykli“ v Senci. Od MsKS vyrazíme na osvetlených bicykloch o 21:00.

Pri vyhodnotení kampane spoznáme najlepších jednotlivcov, najlepšie tímy, najlepších zamestnávateľov, najlepšieho študenta a najlepšiu školu 11. ročníka „Do práce na bicykli“. Pre každého účastníka, ktorý absolvoval minimálne 10 jázd, je pripravené malé prekvapenie a zároveň bude zaradený do žrebovania o hodnotné ceny, vrátane bicykla.

arriva bike sa rozhodli inšpirovať i ďalších obyvateľov a návštevníkov mesta k využívaniu dostupnej, pohodlnej a ekologickej dopravy – zdieľanými bicyklami.

Preto každý, kto sa v piatok 12.7.2024 zúčastní Nočnej cyklojazde na zdieľanom bicykli, bude zaradený do žrebovania o ROČNÉ PREDPLATNÉ ZDARMA

Tešia sa na vašu účasť i fotografie, ktorými ich potešíte na e-mailovej adrese bike@arriva.sk.

Všetky informácie i podrobný návod na registráciu nájdete na https://arriva.bike/.

 

Príďte sa dať odfotiť pred štartom, organizačný tím to urobí a zaradí vás do žrebovania.

Galéria