Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

SENČANKY SA PREBOJOVALI DO REPREZENTÁCIE

akt-ju-jitsu

Na Majstrovstvách Európy organizovaných Ju-Jitsu International Federation (JJIF) v Rumunskom Pitesti naše juniorské športovkyne ukázali neuveriteľnú oddanosť, tréningom a tvrdou prácou sme dosiahli to, čo je pre mnohých iba snom.

Získali sme významné víťazstvo, čo je pre nás obrovský úspech. Úspechom je aj samotné kvalifikovanie sa do reprezentácie Slovenskej republiky. Nie je len odmenou pre individuálnych športovcov, ale aj pre náš klub ako celok.

Reprezentačná výprava Slovenského zväzu športového ju-jitsu na Majstrovstvá Európy nie je len cestou za medailami, ale aj príležitosťou pre športovcov demonštrovať svoje schopnosti, reprezentovať svoju krajinu a budovať medzinárodné športové vzťahy.

Do 11-člennej reprezentácie Slovenskej republiky sa prebojovali aj športovkyne ŠK BEST FITNESS SENEC – Ela Kováčová, kategória

U16 JIU-JITSU FEMALE – 63 kg a Natália Sitárová, kategória

U18 JIU-JITSU FEMALE – 57 KG. Oficiálnu výpravu Senca sprevádza trénerka Martina Sitárová.

ŠPORTOVÝ KLUB BEST FITNESS SENEC, Clube de Jiu-jitsu Pitbull Slovakia