Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

SME JEDEN TÍM

akt_futbal_mcdonald1

Škola je inštitúcia, ktorá v súlade s princípmi a cieľmi výchovy a vzdelávania podporuje rozvoj osobnosti žiaka a nato nadväzuje činnosť školského klubu. Keď sa podarí prepojenie, môžu sa podariť veľké veci.

V Trnave sa konal veľký sviatok školského futbalu McDonalds Cup a náš výber senzačne postúpil na toto celoslovenské finále.

Dve oddelenia sa rozhodli podporiť svojou prítomnosťou a zároveň povzbudzovaním naše družstvo. Vybrali sme sa na cestu vlakom s prestupom v Galante, kde sme ochutnali miestnu zmrzlinu a potom už naše kroky smerovali na futbalový štadión A. Malatinského. Podujatie malo vysokú organizačnú úroveň, zdravé občerstvenie, netradičné športové aktivity a v neposlednom rade výkon nášho družstva.

Súperi boli objektívne nad naše sily, ale ďakujeme za bojovnosť a predvedený výkon.

Ďakujem za spoluprácu kolegyni Mirke V. a pani učiteľke Terke B. a deťom za bezproblémový priebeh celej akcie.

Naozaj skvelý príklad spolupráce školy a školského klubu a opäť vie viac ľudí, aké máme šikovné deti v Senci na ZŠ J.G. Tajovského.

Text: Jarka Č.

Foto: Jarka Č., Mirka V.