Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

STOJISKO NA TURECKEJ 8 JE UZAMKNUTÉ

Stojisko na Tureckej

Dnes sa už bude môcť vhodiť odpad na Tureckej 8 do polopodzemných kontajnerov len s použitím čipov. Toto opatrenie má priniesť väčší poriadok tak ako v iných častiach mesta, kde sa uzamykanie stojísk osvedčilo.

V prípade, že ste fyzická osoba a našli ste si oznam na dverách bytového domu o uzamknutí stojiska a stále nemáte čip, môžete si ho vyzdvihnúť na referáte odpadového hospodárstva, v areáli zberného dvora na Železničnej ulici.

Pre otvorenie kontajnera čip priložte na čítačku, veko kontajnera sa odomkne. Po vhodení odpadu veko pritlačte, aby sa kontajner uzavrel.

Každý čip je nahraný na poplatníka mesta a systém zo zámkov odosiela údaje o jeho použití do informačného systému odpadového hospodárstva mesta.

Čipy sú nekopírovateľné, z dôvodu, aby sa predišlo ich zneužívaniu. V prípade ich straty nás neváhajte kontaktovať mailom: odpady@senec.sk.

Čipy sú zároveň priradené na jednotlivé stojiská a preto napríklad pôvodcov z adresy Turecká nepustia otvoriť stojisko na Hurbanovej ulici a naopak.

Každý vydaný čip zároveň poplatníkom nahrádza potrebu preukazovania sa občianskym preukazom na zberných dvoroch mesta a do budúcnosti sa doňho vedia nahrať aj iné prístupy.

Galéria