Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

STOJISKO NADZEMNÝCH KONTAJNEROV KOLLÁROVA ULICA

457360507_487501550809227_8444559196070576862_n

Dnes sa inštalovali stojisko nadzemných kontajnerov na Kollárovej ulici, ktoré plne nahradí pôvodné stojisko zberných nádob v klietkach. Stojisko slúži výhradne poplatníkom priľahlých bytových domov na Kollárovej ulici a to bytovému domu Kollárova 1 a 3.

Zároveň sa v priebehu mesiaca september 2024 tieto nadzemné kontajnery uzamknú a prístup k nim získajú len poplatníci platiaci mestu za komunálne odpady z vyššie spomenutých bytových domov.

RFID čip k stojisku je možné si vyzdvihnúť na zbernom dvore Železničná. Pokiaľ už vlastníte RFID čip na zberný dvor, tak Vám ho referát odpadového hospodárstva automaticky aktivuje aj na možnosť otvárania týchto zberných nádob akonáhle sa uzamknú – bez potreby Vašej osobnej návštevy nášho útvaru.

Všetky potrebné informácie budú pre dotknutých poplatníkov zverejnené oznamom na vchodových dverách bytového domu.

Klietky,  spolu so zbernými nádobami, budú v priebehu mesiaca september odstránené a tým sa pre obyvateľov priľahlých nehnuteľností uvoľnia ďalšie parkovacie miesta.

Ďakujeme za pochopenie a v prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať mailom na odpady@senec.sk.