Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

ÚSPEŠNÁ SEZÓNA UKONČENÁ TURNAJOM O POHÁR MESTA SENEC

Ceny2

Seneckí stolní tenisti v uplynulých dňoch ukončili úspešnú súťažnú sezónu a 11 až 12. mája usporiadali turnaje o pohár mesta Senec.

 

Predseda Stolnotenisového klubu Senec Richard Nagy zhodnotil výsledky družstiev veľmi pozitívne. Ako povedal, „A družstvo skončilo na 6. mieste v 1. lige a už viac ako 15 rokov nepretržite je súčasťou tejto druhej najvyššej súťaže na Slovensku. Práve v uplynulom ročníku sa nám podarilo udržiavať sa a skončiť v hornej polovičke tabuľky. B družstvo mužov skončilo v 2. lige na 5. mieste a potešilo tiež C družstvo, ktoré bez straty a s plným počtom bodov vyhralo 4. ligu a postúpilo do 3. ligy. Je pre nás potešujúce, že na postupe sa výraznou mierou podieľali aj dvaja dorastenci nášho klubu (Štefan Goda a Adam Drenina), ktorí boli zároveň aj najúspešnejšími hráčmi celej 4. ligy. Nakoniec, D družstvo mužov skončilo ako nováčik na peknom 5. mieste v 5. lige. Teší nás, že čo do počtu oficiálne registrovaných klubov, registrovaných hráčov a počtu líg, patrí stolný tenis na Slovensku do top 6 najrozšírenejších športov.“

 

Čo sa dialo počas turnaja

Sobota 11.5.2024 – Open turnaj bez obmedzenia. Turnaja sa zúčastnilo spolu 55 hráčov z 29 klubov. Najvyššie nasadeným hráčom bol aktuálny majster Slovenska v družstvách Zoltán Lelkeš, ktorý potvrdil papierové predpoklady a turnaj vyhral. Výborne mu sekundovali aj hráči domáceho STK Senec, ktorí odohrali atraktívne zápasy a skončili na 2. a 3. mieste.

Poradie: 1. Zoltán Lelkeš, SK Vydrany

2. Amel Demír, STK Senec

3. Jakub Drobný, STK Senec

3. Pavol Bilka, ŠKST Bratislava

Útecha: Juraj Rajtár

 

Nedeľa 12.05.2024 – Neregistrovaní muži a ženy (registrovaní maximálne 7. liga). Turnaja sa zúčastnilo 72 hráčov a hráčok všetkých vekových kategórií a úrovní, dokonca aj 4 zástupkyne Jednoty dôchodcov Slovenska Senec.

Poradie: 1. Filip Štinger, ŠKST KARLOVA VES

2. Norbert Vöröš, ŠK SLÁVIA ZELENEČ

3. Ľuboš Donoval, BA Pinčes klub

3. Erik Šimko, Solčany

Útecha: Filip Tužinský

Galéria