Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

V SENCI SME NEPRIAZNIVÉ POČASIE ZVLÁDLI

Indd-FB-Akt_zlty_kalamita2

Výdatné dažde, ktoré sužujú nielen veľkú časť Slovenska, ale aj ďalšie európske krajiny, potrápili aj naše mesto. Našťastie v porovnaní s inými sme v Senci nemuseli riešiť kritické problémy.

Naše mesto je na tom dobre aj vďaka pripravenosti zodpovedných útvarov pod vedením vedenia mesta, zložiek, firiem a tiež mnohých obyvateľov.

Ďakujeme firmám, ktoré pomáhali s odčerpávaním vody pri jedálni ZŠ Tajovského, pri Bille, na Pribinovej a ďalších miestach.

Ďakujeme Dobrovoľnému hasičskému zboru a Hasičskému a záchrannému zboru, ktorí pomáhali, kde to bolo potrebné.

Z Mestského úradu v Senci ďakujeme najmä útvaru výstavby a životného prostredia pod vedením Karola Czéreho, ktorý pomáhal, kde sa dalo. Niektorým problémom sa podarilo predísť aj vďaka tento rok uskutočneným protipovodňovým opatreniam nad Štiftom, ktoré vznikli a boli realizované práve týmto útvarom. Aj vďaka týmto preventívnym opatreniam sa ťažkostiam vyhlo napríklad sídlisko Tehelňa.

Z Mestského úradu v Senci tiež ďakujeme útvaru verejnej zelene, údržby a čistenia mesta pod vedením Vierky Kolozsváriovej za to, že promptne reagovali napríklad pri odstraňovaní spadnutých stromov a konárov.

Ďakujeme tiež všetkým obyvateľom mesta, ktorí sa zodpovedne postavili k predpovediam počasia a vyčistili dažďové zvody na svojich nehnuteľnostiach, pomohli vyčistiť uličné vpuste, či iným spôsobom vykonali potrebné preventívne opatrenia.

Aj keď nepriaznivé počasie nemáme ešte úplne za nami, môžeme už asi povedať, že sme ním prešli relatívne pokojne a bez väčších problémov. Ďakujeme všetkým, ktorí sa o to zaslúžili.

Galéria