Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

VYHODNOTILI SME KAMPAŇ DO PRÁCE NA BICYKLI

Akt-doprace-na-bicykli

Pôvodne bolo v pláne vyhodnotenie kampane „Do práce na bicykli“ ako súčasť prípravy na populárnu júlovú nočnú cyklojazdu mestom Senec.

Blížiaca sa búrka však priniesla silný vietor, ktorý aj v Senci lámal konáre stromov a to aj pri cyklochodníkoch. Naša údržba rýchlo reagovala a konáre odstránila, museli sme však s ohľadom na bezpečnosť cyklojazdu zrušiť.

Do práce na bicykli sme v menšom okruhu vyhodnotili. Vyhodnotenie viedol viceprimátor Juraj Gubáni a hovorkyňa Martina Ostatníková.

Víťazi v jednotlivých kategóriách a tí, ktorí absolvovali minimálne 10 jázd do práce a z práce na bicykli, získali ceny, ktoré si môžu vyzdvihnúť na útvare školstva a športu počas stránkových hodín. A tiež tí, ktorí boli vyžrebovaní a získali ďalšie ceny. Naše kolegyne z útvaru školstva a športu budú všetkých ocenených kontaktovať.

Ďakujeme Bike Sport Senec za hlavnú cenu – bicykel a mnohé ďalšie ceny, Aquaparku Senec za lístky, Wellnea za darčekové poukážky, Hotelu Senec za darčekové poukážky, a SCR Senec za sezónky na Slnečné jazerá. Ceny venovalo aj mesto Senec.

Keď sa počasie umúdrilo, malá skupinka cyklistov, ktorí predsa len prišli, sa vydali na vlastnú zodpovednosť na nočnú cyklojazdu. Pridal sa k nim aj viceprimátor Juraj Gubáni a Ladislav Stolárik.

Tešíme sa na augustovú nočnú cyklojazdu už 16.8. Štartujeme o 21:00 pred MsKS.

Foto: Miro Pochyba, ZO, útvar verejnej zelene

Galéria