Oficiálne stránky SK

Doména www.senec.sk je oficálna

Toto je oficiálna webová stránka orgánu verejnej správy mesta Senec.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

   

Aktuality

Zo života Strednej odbornej školy automobilovej a podnikania

Indd-FB-Akt_zlty_SOŠAktivity2

Nový školský rok sa začal v znamení množstva blížiacich sa podujatí, na ktoré sme sa my a naši žiaci tešili a pripravovali. Prvá skupina žiakov už v polovici septembra prechádzala ulice Senca a zbierala peniaze pre občianske združenie Biela pastelka, ktoré sa zameriava na pomoc zrakovo postihnutým. Vždy sa snažíme motivovať našich žiakov k účasti na podobných aktivitách a zbierkach, lebo vnímame dôležitosť zapájania sa do občianskeho a sociálneho života nášho kraja. Veríme, že vedomosti žiaci získavajú nielen na vyučovaní, ale aj prostredníctvom zážitkov.

Mesiac október priniesol vôňu pečených jablkových koláčov, a tak si naše vybrané žiačky v sobotu ráno obliekli zásterky a za pomoci ostatných žiakov, rodičov a pedagógov pripravili stánok na Jablkovom hodovaní, ktorý ocenila aj známa cake designerka a porotkyňa show Pečie celé Slovensko Petra Tóthová.

Naše žiačky sa zúčastnili celoslovenskej potravinovej zbierky v spolupráci so Slovenským Červeným krížom, ktorej cieľom je vyzbierať čo najväčšie množstvo trvanlivých potravín. Takto vyzbierané potraviny budú prerozdelené osamelým seniorom a rodinám v hmotnej núdzi, vďaka čomu bude pre nich život o niečo ľahší. Pri takýchto zbierkach je každá pomocná ruka vítaná, a preto sme ako škola hrdí na to, že sa naše žiačky rozhodli s úsmevom na perách pomáhať s uskutočneným tejto zbierky. Zároveň im ďakujeme za vzornú reprezentáciu našej školy!

Čaká nás ešte veľa rôznych podujatí, predsa sme len na začiatku školského roku, ale ak Vás život našej školy zaujal, sledujte náš instagramový a facebookový profil – sos.kysucka.

SOŠ automobilová a podnikania

Galéria